Projecten

Raionnoko


Japans geïnspireerde keuken door Dimitri Proost & Michel van der Wielen.
Geniet van Dimitri’s signature dishes, creatieve sushi’s en dagelijkse suggesties naargelang marktaanbod. Met aangepaste wijnen, sake’s, bieren en huisgemaakte cocktails en mocktails van sommelier Michel.

Club beleg


Sparen heeft iedereen bijna met de paplepel meegekregen, maar er zijn tal van alternatieven om je spaargeld te beleggen. ‘ Club Beleg’ legt voor jou op een simpele manier de basics uit over beleggen, geeft je een overzicht van alle mogelijkheden en ontkracht ook enkele mythes over beleggen.

Schoolfoto's powered by foto-booth.be


Voor Freinetschool De Pluim hebben we een web applicatie gemaakt waar ouders foto’s kunnen bestellen die bij de fotograaf gemaakt zijn. De ouders krijgen een unieke code op een etiket in de agenda waarmee ze dan vlot de foto’s kunnen bestellen en betalen.

Eerste Hulp Bij Verdwijningen


In vier lessen leer je hoe je moet reageren als je kind verdwijnt of hoe je verdwijningen kan voorkomen. Verschillende experts komen aan het woord en geven tips vanuit hun eigen vakgebied.

Jij doet de wereld draaien


Onze hele wereld is opgebouwd door mensen die met elkaar omgaan en elkaar vooruit helpen. Gezinnen, bedrijven, overheden en verenigingen: we hebben elkaar allemaal nodig. En de banken natuurlijk. Dankzij banken kunnen we met z’n allen vlot en veilig betalen, lenen en beleggen. Jouw spaargeld blijft dus niet roerloos liggen in een bankkluis.

Actimel Immunity Walk


Ga samen met Actimel op « Immunity Walk »: een toffe interactieve wandeling die je samen met je bubbel kan doen. Volg de Actimel bordjes & scan de QR codes tijdens je wandeling om toffe weetjes over je immuunsysteem & de bijen te ontdekken!

Financiering van ondernemingen


Deze website is een initiatief van het platform financiering van ondernemingen dat door Febelfin, de Belgische federatie van de financiële sector, en een aantal partners werd opgericht in het voorjaar van 2010 om de dialoog tussen ondernemers, hun adviseurs en de financiële sector te bevorderen.

Sporta VR


Sporta VZW zocht een oplossing om mensen op events toch aan het sporten te kunnen zetten en aan te sporen dat ze er ook in het echt op uit moeten trekken. Hiervoor hebben we een VR setup gemaakt dat mensen via sport fietsen virtueel via google maps kunnen rondfietsen in eender welke omgeving.

< oudere projecten