Projecten

Sound of Tomorrow


Als sponsor van Tomorrowland hebben we voor Mazda een gigantische platenspeler gebouwd waarop we de Mazda MX5 gebruiken als naald. Een professionele stunt chauffeur drift dan op en rond de gigantische plaat. Dankzij 3D mapping en laser tracking registreren we elke beweging. Hoe beter er gedrift wordt hoe beter je het liedje herkent.

Beobank


Beobank is een Belgische bank die haar 751.562 klanten dagelijks bijstaat dankzij haar producten en diensten voor particulieren, zelfstandigen en KMO’s en haar netwerk van 223 agentschappen (Retail verkooppunten en PRO Centers).

Beat The Tweet


Een uitdagend spel voor IT-professionals over cloud computing. Beat the Tweet introduceert Twetris: een unieke combinatie van de gameplay van Tetris én content uit Twitter. Beat the Tweet maakt slim gebruik van de ´buzz-bom´ rondom #cloudcomputing. Elke minuut wordt er door iemand in de wereld getweet over dit onderwerp.

Frameratefest


HTML5 wordt gezien als de toekomstige standaard van het web. Met HTML5 wordt het mogelijk om complexe bewerkingen en animaties zonder ingewikkelde scripts of browser plug-ins weer te geven. Juist daarom lanceert Microsoft een internationaal en centraal podium onder de noemer: FrameRate Fest.

Finding a genuine web ninja


These Days zocht vers talent (flash en web developers) met de juiste skills en talent. Maar hoe vind je deze? Er is veel meer vraag dan aanbod… En hoe onderscheid je talent van “de rest”… Dus besloten we een challenge op te zetten waar een site “gehackt” moest worden om te bewijzen dat ze waardig waren om bij ons te werken.

Protect 7-7


Wim Tellier fotografeerde in antartica ouderen. Vervolgens werden deze foto’s uitvergroot tot een formaat van 20 op 40 meter en geplaatst op een bed van 4.500 portretten van kinderen. De kinderen maakten op plexiglas een tekening met als thema hun dromen en de toekomst. Hiervoor werd een website gemaakt waar je op de canvassen kon bieden.