Projecten

Jij doet de wereld draaien


Onze hele wereld is opgebouwd door mensen die met elkaar omgaan en elkaar vooruit helpen. Gezinnen, bedrijven, overheden en verenigingen: we hebben elkaar allemaal nodig. En de banken natuurlijk. Dankzij banken kunnen we met z’n allen vlot en veilig betalen, lenen en beleggen. Jouw spaargeld blijft dus niet roerloos liggen in een bankkluis.

Actimel Immunity Walk


Ga samen met Actimel op « Immunity Walk »: een toffe interactieve wandeling die je samen met je bubbel kan doen. Volg de Actimel bordjes & scan de QR codes tijdens je wandeling om toffe weetjes over je immuunsysteem & de bijen te ontdekken!

Rimanque Architecten


NV Studiebureau Rimanque ontstond in 1942 en groeide in 75 jaar onverwijld uit tot dé vaste waarde zowel binnen als buiten de regio Vlaams Brabant.

I just love breakfast webshop


Handgemaakte bio granola gul in ingrediënten en smaak. Heerlijk vers gebakken in het IJLB atelier.

Droomm


DROOMM is een digitale tool om met een opvangteam te reflecteren over de manier waarop de opvang de contacten met ouders vormgeeft. De tool daagt een team uit om na te gaan wat het van ouders verwacht en waarom het dat verwacht.

Studio Brood


Studio Brood maakt op steen gebakken brood met slechts 4 ingrediënten: bloem, water, zout en… tijd. Heel veel tijd. Van start tot ‘finish’ krijgt het deeg 36u om te rijpen. En dat zorgt voor een unieke smaak en voor een makkelijke vertering.

Izzie klaar voor de klas


Lees samen met je kids onze aftelverhaaltjes en wees helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar. De verhaaltjes zijn de ideale manier om er eens samen met je kind over te babbelen. Klik op één van de illustraties en ontdek het verhaaltje.

Mitsubishi Motors Stock Deals


Voortaan koop je jouw stockwagen gewoon online: vlot en veilig, snel en betrouwbaar. Je betaalt online een reservatiebedrag en rekent je aankoop af bij de Belgische Mitsubishi-verdeler van jouw keuze. Die zet je stockwagen voor jou klaar.

< oudere projecten