Projecten

Droomm


DROOMM is een digitale tool om met een opvangteam te reflecteren over de manier waarop de opvang de contacten met ouders vormgeeft. De tool daagt een team uit om na te gaan wat het van ouders verwacht en waarom het dat verwacht.

Studio Brood


Studio Brood maakt op steen gebakken brood met slechts 4 ingrediënten: bloem, water, zout en… tijd. Heel veel tijd. Van start tot ‘finish’ krijgt het deeg 36u om te rijpen. En dat zorgt voor een unieke smaak en voor een makkelijke vertering.

Izzie klaar voor de klas


Lees samen met je kids onze aftelverhaaltjes en wees helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar. De verhaaltjes zijn de ideale manier om er eens samen met je kind over te babbelen. Klik op één van de illustraties en ontdek het verhaaltje.

Mitsubishi Motors Stock Deals


Voortaan koop je jouw stockwagen gewoon online: vlot en veilig, snel en betrouwbaar. Je betaalt online een reservatiebedrag en rekent je aankoop af bij de Belgische Mitsubishi-verdeler van jouw keuze. Die zet je stockwagen voor jou klaar.

#WhatTheTikTok?!


TikTok, wat is dat nu precies?
Wat gebeurt daar eigenlijk?
En vooral wat doen je kinderen daar?

Ledpower


Je wil een mobile led display huren voor je volgende event of reclamecampagne? Een goed idee, want ledschermen zijn multifunctioneel, hebben een hoge resolutie en een groot bereik. Daarnaast kan je de ledschermen van ledpower huren voor een dag, een week, een maand …

Insta print


Voor Multimedia Solutions hebben we van 0 een volledige instaprint gebouwd. Dit is een minicomputer verbonden met de cloud om instagram foto’s te downloaden (op basis van een hashtag) en mensen kunnen deze dan via een touchscreen afdrukken. Ideaal voor op een event of een trouw.

Sound of Tomorrow


Als sponsor van Tomorrowland hebben we voor Mazda een gigantische platenspeler gebouwd waarop we de Mazda MX5 gebruiken als naald. Een professionele stunt chauffeur drift dan op en rond de gigantische plaat. Dankzij 3D mapping en laser tracking registreren we elke beweging. Hoe beter er gedrift wordt hoe beter je het liedje herkent.

< oudere projecten nieuwere projecten >